Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Αγάπη δίχως όρια

Η Κirsty Ferris, μία 22χρονη κοπέλα από τη Βρετανία, 7 μήνες μετά το θάνατο του πατέρα της (έπασχε από καρκίνο του προστάτη), διαγνώστηκε και η ίδια με καρκίνο στους νεφρούς σε τελικό στάδιο.
Το καταπληκτικό είναι ότι ο σύντροφός της, Richard Bare, αμέσως της έκανε πρόταση γάμου έξω από το νοσοκομείο όπου έγινε η διάγνωση, χωρίς να διστάσει για την απόφασή του ούτε μία στιγμή. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Daily mail, ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Plymouth, στο ξενοδοχείο Astor.
Οι γιατροί της νεαρής κοπέλας εκτιμούν ότι έχει στη διάθέση της περίπου 3 μήνες ζωής εφόσον βρίσκεται ήδη σε τελικό στάδιο. Προς το παρόν η Kirsty κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο καθώς οι πόνοι στη μέση της δεν της επιτρέπουν να περπατήσει και να σταθεί στα πόδια της.
Η ίδια δηλώνει πως δεν φοβάται το θάνατο. Ο πραγματικός της πόνος είναι που θα αφήσει πίσω της τα αγαπημένα της πρόσωπα. "Μακάρι να υπήρχε ένα μαγικό ραβδί να εξαφανίσω τον καρκίνο", αναφέρει.
Όμως, ούτε ο σύντροφός της φαίνεται να πτοείται. Μπορεί να είναι πληγωμένος από αυτό το αναπάντεχο συμβάν, αλλά στέκεται και στο ύψος των περιστάσεων και δηλώνει: "Νοιώθω μόνο τυχερός που έχω συναντήσει την Kirsty στη ζωή μου. Και εξακολουθώ να νοιώθω τυχερός που υπάρχει ακόμη χρόνος για να είμαι μαζί της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου